dinsdag 15 september 2015

Goud & Barnsteen verkopen, ook u kunt er iets mee verdienen

Goud, het is een materiaal waar je dol op bent of helemaal niets vind. Het edelmetaal is natuurlijk voornamelijk bekend van sieraden. Veel mensen hebben een gouden sieraad, anderen hebben helemaal geen goud. Bij sieraden kunt u aan diverse zaken denken. 

Enkele voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld kettingen, een gouden horloge of een ring van goud. Als u het edelmetaal mooi vind is dat natuurlijk super. Voor anderen is het goud gewoon een beetje te glimmend. Een ander materiaal dat populair lijkt te worden is barnsteen. Bij de Goudwaag kunt u barnsteen verkopen voor contant geld.

Deze mensen worden niet gelukkig van iets van goud, maar toch kan het voorkomen dat deze mensen in het bezit raken van een gouden sieraad, bijvoorbeeld uit een erfenis. Naast de eventuele emotionele waarde (die is onbetaalbaar), is het goud natuurlijk wel geld waard. Er zijn bedrijven die dit goud opkopen en u er (contant) geld voor bieden. Als u dus een gouden sieraad heeft welke geen emotionele waarde voor u vertegenwoordigd, dan kunt u deze optie overwegen.

In Den Haag zijn er diverse inkopers van goud te vinden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om online eens wat onderzoek te doen. Het is natuurlijk belangrijk dat u voor uw oude goud een goede prijs ontvangt. De goudprijs per gram speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Online staat soms de prijs per gram vermeldt, maar er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten. Zo is het wel prettig om te weten dat de inkoper een vaste locatie heeft.

Zo weet u zeker dat er eerlijk zaken gedaan worden en u niet bedonderd wordt. Als het goud wordt gewogen raden wij aan om er altijd bij te blijven. Zo blijft u zicht houden op uw goud en weet u precies wat ermee gebeurd. Daarnaast is het geen slecht idee om zelf al een beetje een inschatting te hebben van hoeveel puur goud u precies in handen heeft, zo kunt u inschatten of er eerlijk gehandeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten