donderdag 5 maart 2015

Alles over de goudprijs en of u het goud moet omwisselen

goud inkoop den haag
Investeren in goud kan een oplossing zijn voor de mensen die de banken niet helemaal vertrouwen met hun geld. De goudprijs is namelijk in korte tijd flink gestegen. Een grote groep mensen hebben een prettig gevoel bij de waardevastheid van goud.

Er is een fikse prijsdaling geweest in de waarde van goud dit afgelopen jaar. Opmerkelijk is wel dat het edelmetaal onder de gemiddelde consument juist een stuk populairder is geworden dit voorafgaande jaar. Deze prijsdaling is voornamelijk te wijten aan enkele beleggers uit het opkomende China.

Meer goud productie

In April zijn door een bepaalde producent 2 keer zoveel sieraden geproduceerd dan de maand daarvoor. Een grotere hoeveelheid goud op de markt zorgt voor een stuk lagere goudprijs. Verschillende consumenten denken dat deze daling te wijten is aan consumenten die hun gouden armbanden en ringen inwisselen, dat is echter niet zo. Onder andere de US dollar heeft hier debet aan.

Beleggen

Mensen die graag willen gaan beleggen in goud, doen dat vrijwel altijd in papieren. Via bijvoorbeeld een fonds en dus niet direct in goud om beet te pakken. Voor de mensen die liever in het fysieke beleggen (dat je dus in je handen kunt beetpakken) zijn er enkele opties.

Zo heb je de optie om een goudstaaf aan te schaffen. Let natuurlijk wel altijd op de echtheid van het goud en het keurmerk. Je wilt vanzelfsprekend. Beleggen of investeren in goudbaren kan een prettig en veilig gevoel geven omdat de prijs van fysiek goud redelijk stabiel is gebleven. Is het nu een goed moment om uw goud te verkopen? Laat uw gouden sieraden bekijken door DE GOUDWAAG uit Den Haag, en u weet snel genoeg of het verkopen iets voor u is. In de meeste gevallen krijgt u het geld direct mee naar huis!

Bekijk ook: Goud inkoop Youtube & Inkoop Goud Den Haag Google Plus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten